arta de a fi împreună

Arta de a fi împreună

Am spus de multe ori că împreună suntem mai puternici și cu siguranță așa e. Iată de ce ieri copiii din proiectul nostru de la Râpa au participat în cadrul proiectului „Arta de a fi împreună”, desfășurat în Oradea, la sediul Asociației Deficienților Locomotori – Bihor.

Am primit invitația la acest proiect din dorința organizatorilor de a arăta importanța incluziunii sociale atât pentru copiii cu dizabilități, cât și pentru copiii de etnie rromă.

Pe lângă organizatori și câțiva voluntari români, copiii au fost încurajați să-și folosească latura artistică de o echipă de prieteni ai Asociației Smiles, veniți tocmai din Statele Unite. Am reușit astfel să depășim bariere din mai multe puncte de vedere: dizabilitate, etnie, limbă.

Putem spune că experiența noastră dobândită de-a lungul anilor ne-a arătat că dacă ne deschidem inima spre oameni, nici una din aceste bariere sau altele care ar putea apărea nu își au rostul. Important este ca fiecare copil sau adult să se simtă iubit și acceptat în comunitatea sau grupul în care și-ar putea desfășura activitatea sau l-ar putea aduce viața.

Suntem siguri că doriți să vedeți poze. Vă lăsăm să vă bucurați de ele mai jos:

 

Fiți binecuvântați!

 

 

 

Lasă un comentariu