Astăzi am fost surprinÈ™i…

Astăzi am fost surprinÈ™i într-un mod foarte plăcut de către prietenii noÈ™tri Răzvan È™i Emilia de la Restaurant Black Eagle, Salon Beauty Secrets – Oradea È™i Fishing Mall. Ei au hotărât să facă o bucurie copiilor de la GrădiniÈ›a Smiles din Tileagd È™i au dorit să-i È™i cunoască personal pe câțiva dintre ei, aÈ™a că am pus de-o vizită, ca de vacanță, în mijlocul lor.
Astfel, deși programul obișnuit al grădiniței s-a schimbat pentru perioada de vară, copiii au fost prezenți și foarte entuziasmați și bucuroși de oaspeți! Și ca întotdeauna, au răspuns cu multe zâmbete prezenței musafirilor!
Aceștia, la rândul lor, au hotărât să facă ceva pentru grădiniță! Au făcut o donație în bani, care va ajuta la renovarea parcului de joacă din curtea acesteia, dar au făcut cadou și un televizor nou-nouț, destinat să îi ajute pe copii în procesul de cunoaștere! Totuși, un televizor e bine să aibă și alți prieteni pe-aproape – de aceea, Răzvan a decis să-și doneze și PlayStation-ul mult îndrăgit pentru ca și copiii de la Tileagd să se poată bucura, din când în când de câte o sesiune de gaming serios! Înțelegem că nici unui bărbat nu-i este ușor să se despartă de consola preferată, dar cu atât mai mult apreciem gestul! Mulțumim Răzvan, în curând vei fi uimit de îndemânarea noii generații!
Mai mult, la plecare, pentru că au aflat despre tabăra de la Dezna și despre cât de mult își doresc copiii să ajungă acolo, măcar pentru câteva zile, prietenii noștri au decis să sponsorizeze participarea la tabără a cinci copii, în perioada vacanței! Alături de cei cinci, sperăm că și alții vor avea această ocazie și astfel vom putea organiza în curând o echipă pentru Dezna, exclusiv de la grădinița din Tileagd!
În numele tuturor copiilor, le mulțumim foarte mult Emiliei și lui Răzvan, le dorim vacanță plăcută și mult succes în viitor! Și-i mai așteptăm și cu altă ocazie!