bucuria jocului și a muncii

Bucuria jocului și a muncii

bucuria jocului și a munciiJocurile sunt bucuria copiilor iar munca dă bucurie și satisfacție adulților. Am încercat să le combinăm în cadrul centrului nostru din Salonta.

Da, la centrul din Salonta avem bunici, dar periodic avem activități pentru copii și adulți cu nevoi speciale.

Beneficiind și de vizita prietenilor noștri din Marea Britanie am pregătit câteva activități pentru un grup de copii cu nevoi speciale.

De la imagini cu legume și fructe pe care să le rostească pe silabe, la jocuri cu popice sau ținte cu scai, totul a fost super-distractiv pentru copii.

Desigur, activitatea cea mai deosebită pentru copii, dar și pentru echipa de peste hotare a fost povestea spusă în camera senzorială. Fiecare colțișor al camerei a fost atent cercetat de copilași, iar noi am putut descoperi în fiecare copil câte un lucru care îi face speciali, chiar dacă sunt cu nevoi speciale.

bucuria jocului și a munciiO parte din echipa de prieteni britanici ne-a ajutat la realizarea unei rampe de acces la una din ușile centrului. Nu de puține ori bunicii noștri au nevoie de cărucioare pentru a se deplasa, iar rampa e cu atât mai mult bine venită.

Așadar, fiecare din noi am avut motive de bucurie. Mulțumim frumos pentru implicare și dăruire.