Home

Asociaţia Smiles

Cihei nr. 41 A, jud. Bihor

 

tel.: 0259-318-052

0372-735-155

0734-225-552

 

office[@]asociatiasmiles[.]ro

info[@]asociatiasmiles[.]ro

 

Pentru informaţii suplimentare

sunaţi la sediul nostru

zilnic între orele 08-16

 

site-ul UK:

www.thesmilesfoundation.org

 

Nu este permisă
utilizarea fotografiilor
sau a textelor
din cuprinsul siteului
fără aprobarea
scrisă din partea
reprezentanţilor organizaţiei,
fiind astfel protejat
dreptul la imagine
al persoanelor menţionate.
Orice utilizare tendenţioasă
sau denaturată
a informaţiilor prezentate
poate atrage efecte juridice.
Asociaţia Smiles este
operator autorizat
pentru prelucrarea datelor
cu caracter personal
nr. 90938472.

©  2010-2014
Toate drepturile rezervate
Asociației Smiles

Contactează-ne!

Vă stăm la dispoziție în fiecare zi de luni până vineri la numerele de telefon afișate, între orele 8 și 16. De-asemenea, puteți trimite un e-mail la oricare dintre adresele noastre, pentru a lua legătura direct cu colegii noștri sau pentru a solicita informații. Vă așteptăm!

Vezi informații contact în partea stângă a ecranului.
Fii informat!

La Asociația Smiles se petrec atât de multe lucruri în fiecare zi, încât ne este imposibil să ținem siteul actualizat cu cele mai noi informații.

De aceea, vă rugăm să accesați blogul nostru unde veți găsi mereu postări noi, despre beneficiarii proiectelor noastre, despre proiecte noi, despre campaniile de strângere de fonduri sau despre orice altceva legat de organizația noastră.

Vizitează blogul nostru >>>
Echipa Smiles!

De-a lungul anilor, echipa Smiles a crescut constant, în concordanță cu nevoia tot mai mare din proiecte. De la tineri absolvenți până la lucrători cu experiență  în asistență socială, psihologie, management, contabilitate și economie, toți își unesc eforturile pentru atingerea aceluiași scop.

Fie că lucrează în mijlocul oamenilor, în activități de teren, fie că supraveghează activitățile, fie că îngrijesc persoanele în nevoie sau gătesc în bucătărie, fie că asigură securitatea și paza sau conduc autovehicule, fie ca lucrează cu oameni sau cu cifre, fie că este angajat sau lucrează voluntar… orice lucrător al Asociației Smiles răspunde unei vocații speciale, care se concretizează în fiecare zi în același obiectiv – dăruirea de zâmbete!