Preambul la tabăra din Dezna

În dorința de a profita la maxim de zilele libere și vacanța de 1, 2 și 3 mai, am organizat o excursie împreună cu tinerii care participă la întâlnirile săptămânale de părtășie de la Centrul de zi din Gepiu. Am încercat, desigur, locația noastră din Dezna, județul Arad. Locul e excelent, vremea a fost puțin ploioasă, dar nimic nu ne-a oprit din a ne bucura pe deplin de această ieșire în aer liber.

Sportul e ceva ce tuturor ne place, iar terenul sintetic din apropiere a fost perfect pentru puțină mișcare, după clasicul grătar… S-au făcut și jocuri, așa cum ne plac nouă, pline de mister și care să stimuleze imaginația și spiritul detectivistic. De asemenea, vrem să menționăm că am l-avut cu noi și pe Luca (de fapt Luke – dar fiind în România de multă vreme i-am dat un nume românesc) care a putut să-și exerseze cunoștințele de limbă română iar tinerii noștri să exerseze ceea ce știu în limba engleză.

Cum am putea uita plimbarea cu hidrobicicletele de pe Lacul Liniștit, în Moneasa? A fost foarte frumos, am rămas cu toții cu amintiri pe care le vom păstra multă vreme în suflet!