Rugăciunile și răspândirea veștii bune

Rugăciunile și răspândirea veștii bune, este gândul care ne face să mergem înainte de atâția ani pentru a fi un sprijin în comunitățile și familiile vulnerabile din județul Bihorsau sau pentru copiii din aceste familii sau comunități.

Chiar dacă nevoile materiale izbesc privirea în primul rând, oamenii care sunt parte din proiectele noastre au nevoie mereu de un umăr pe care să plângă, dincolo de mâna întinsă care să-i ridice. Atunci când îi vizităm, după ce stăm de vorbă cu ei, vedem și nevoile spirituale, necesitatea prezenței lui Dumnezeu în casele lor. De aceea ne rugăm și vrem să fim și LUMINĂ pentru ei.

Rugăciunile noastre sunt ca fiecare copil din proiectele Asociației Smiles să ducă o viață mai bună decât au dus părinții lor. De aceea în vizitele noastre la Râpa sau în familii încurajăm copiii să învețe nu doar pentru note ci pentru ceea ce urmează în viața lor.

Ar mai fi multe de spus despre ceea ce facem sau vrem să facem, dar credem că vizionarea filmulețului de mai jos le sumarizează pe toate:

Lasă un comentariu