Târguri și expoziții cu produse lucrate manual

Una din pasiunile beneficiarilor proiectelor Asociației Smiles, dar și a coordonatorilor de proiect, este lucrul manual. Fie că e vorba de confecționarea de brățări, de obiecte decorative din lemn pirogravat sau gips pictat manual, aceste lucruri sunt un mod plăcut de antrenare a imaginației și în același timp reprezintă și o formă de susținere din punct de vedere financiar a proiectelor. Participarea de-a lungul anilor la târguri organizate periodic de companii mari din Oradea, a devenit o bună ocazie de a ne face cunoscută activitatea alături de alte ONG-uri din județ.

Alături de aceste târguri, mai sunt și oameni dragi nouă care își rup din timpul și energia lor pentru a susține financiar diverse activități din cadrul centrelor noastre.

Un astfel de om este „doamna doctor” Diana, care în luna februarie a pregătit o expoziție caritabilă cu vânzare. Picturile realizate de ea pe sticlă sau ceramică au avut mare succes printre cei prezenți la expoziția din 1 martie din Oradea.

Astfel de oameni, care empatizează cu o cauză nobilă și acționează pentru a o susține, toate mulțumirile și aprecierile noastre!

Dacă credeți că un astfel de obiect decorativ, lucrat manual și-ar găsi loc în casa dumneavoastră sau ați dori să-l faceți cadou cuiva drag, nu ezitați să ne contactați.

Dumnezeu să vă binecuvinteze!

 

Lasă un comentariu