Un sprijin real acolo unde este nevoie

În articolul precedent ați văzut poze mai vechi și ați citit despre faptul că un ajutor ce pare neînsemnat poate schimba situația unui copil sau a unei întregi familii. Ceva similar se întâmplă și în această perioadă dificilă pentru familii, copii, bunici sau comunități.

Bucuria primirii unor fructe sau a unor dulciuri acoperă în oarecare măsură cu un zâmbet greutățile prin care trec copiii din comunitatea de la Tileagd. Speranța oferită de posibilitatea de a fi niște copii educați și mai târziu oameni mari utili societății îi face și pe părinți sau bunici să aibă un zâmbet pe față.

La Râpa în comunitate, pachetul cu alimente este primit cu bucurie indiferent de vârsta celor care ne întâmpină. Sunt familii care de ceva vreme se bucură de o casă și de sprijinul nostru.

Printre cei pe care îi ajutăm prin proiectele noastre sunt și oameni care din diverse motive nu au o casă. Încercăm să le oferim și lor un zâmbet și o speranță, chiar și ascultându-le povestea de viață atunci când primesc un pachet cu alimente sau produse de igienă.

Pachetul cu alimente și produse de igienă ajunge și în diverse familii aflate în dificultate, oferind și pentru acestea un sprijin în diversele situații cu care se confruntă.

Bunicii aflati în centrele noastre din județ (Salonta, Oradea, Tileagd) se bucură alături de colegii noștri chiar dacă nu au primit alte vizite în această perioadă.

În încheierea acestui articol, în care v-am prezentat câte o frântură din câteva proiecte, dorim să mulțumim lui Dumnezeu pentru protecția Sa și dumneavoastră pentru că ne sprijiniți în desfășurarea activităților noastre din județ.