Despre noi
Scopul și strategia Asociației Smiles

Despre noi

Asociația Smiles, organizație non-profit înregistrată în România din 2002, are la bază principiile credinței creștine, învățături care ne îndeamnă să îi ajutăm oamenii de lângă noi, încercând să le redăm nu doar demnitatea pentru acum dar și speranța pentru viitor.

Kevin Hoy - Smiles Despre noi

Înființată la inițiativa lui Kevin D. Hoy, om de afaceri creștin din Marea Britanie, Asociația Smiles a sprijinit de-a lungul anilor sute de familii din județul Bihor, persoane singure, vârstnici, copii, asigurându-le pachete alimentare, haine, îmbrăcăminte, medicamente, precum și adăpost temporar și permanent.

Viziunea cu care am început în urmă cu mulți ani a rămas validă și azi, însă atât contextul general cât și cel particular s-au schimbat semnificativ între timp. Am dorit să rămânem relevanți și dedicați scopului inițial, iar modul în care sprijinul nostru este acordat acum depinde mult mai mult de priorități specifice și nu de o structură rigidă. Programele sociale clasice de susținere a celor în nevoie, a grupurilor vulnerabile și a persoanelor defavorizate trebuie să complementeze o schimbare mai profundă, la nivel mental și spiritual. De aceea, considerăm că cel mai bun mod în care putem ajuta nu este să dăruim o pâine, ci mai degrabă să dăruim Pâinea Vieții, care poate preschimba cu adevărat întristarea în bucurie.

Organizația noastră desfășoară numeroase programe ce sunt cuprinse în patru departamente majore, fiecare cu specificul său, adresându-se unor grupuri-țintă diferite, dar care adesea au nevoi similare. La începutul lui 2021 am lansat noua structură sub care acestea funcționează, sub forma a patru departamente mari, ce includ programe și activități diverse. Veți putea afla detalii accesând paginile site-ului nostru. Ne dorim ca tot ceea ce intreprindem să aibă o relevanță dincolo de prezentul imediat, deși înțelegem că multe situații au nevoie de un răspuns promt. Totuși, ne dorim să-i ajutăm pe oameni să-și descopere resursele proprii pe care poate nici nu le bănuiesc, iar mai mult decât am putea noi face, dorim ca Dumnezeu să-i călăuzească pe aceștia înspre un viitor mai bun!

Vă invităm să descoperiți detalii în paginile site-ului nostru sau accesând website-ul The Smiles Foundation unde sunt disponibile informații în limba engleză, relevante mai ales pentru susținătorii noștri din Marea Britanie și Statele Unite. Nu uitați și de pagina de Facebook!

Despre noi