Despre noi

Asociația Smiles este o organizație ce desfășoară activități de asistență socială și are la bază principiile credinței creștine, învățături care ne îndeamnă să îi ajutăm pe cei în nevoie, încercând să le redăm nu doar demnitatea pentru acum dar și speranța pentru viitor.

Înființată la inițiativa lui Kevin D. Hoy, om de afaceri creștin din Marea Britanie, Asociația Smiles a sprijinit de-a lungul anilor sute de familii din județul Bihor, persoane singure, vârstnici, copii, asigurându-le pachete alimentare, haine, îmbrăcăminte, medicamente, precum și adăpost temporar și permanent.

Viziunea cu care am început în urmă cu peste 17 ani a rămas validă și azi, însă atât contextul general cât și nevoile specifice ale beneficiarilor s-au schimbat. Am dorit să rămânem relevanți pentru cei din jur, astfel că încercăm mereu să-i găsim pe cei care au ei înșiși dorința de a progresa, pentru ca sprijinul nostru să nu devină o dependență ci mai degrabă un parteneriat în vederea îmbunătățirii situației cu care se confruntă.

În prezent, organizația noastră are numeroase proiecte de asistare a persoanelor aflate în dificultate, acestea desfășurându-se fie pe teren, fie în centrele rezidențiale. Vă invităm să descoperiți detalii în paginile site-ului nostru sau accesând website-ul The Smiles Foundation unde sunt disponibile informații în limba engleză, relevante pentru susținătorii noștri din Marea Britanie și Statele Unite. Nu uitați și de pagina de Facebook.