Rezidențial
Centre rezidențiale destinate îngrijirii vârstnicilor și persoanelor cu nevoi speciale

rezidențial

Pe parcursul anilor trecuți, una dintre ariile de activitate unde am observat o continuă creștere a solicitărilor de sprijinire a fost îngrijirea și asistarea persoanelor în vârstă. În urmă cu mulți ani, serviciile acordate de stat, în principal, nu au fost de cea mai bună calitate, și deși în ultima perioadă aceste servicii s-au îmbunătățit considerabil, gândul de-a fi realocat într-un astfel de cămin rămâne încă terifiant pentru mulți bunici și străbunici.

De aceea, Asociația Smiles a decis să răspundă și acestei nevoi, prin deschiderea a trei centre destinate îngrijirii persoanelor peste 65 de ani sau cu nevoi speciale de asistare personală continuă. După deschiderea Căminului de la Salonta, în 2013 a urmat parteneriatul cu Primăria Oradea în vederea deschiderii și utilizării Centrului Rezidențial din Oradea, în 2014 iar în anul 2017 am deschis Centrul de la Tileagd, destinat în special persoanelor dependente de sprijin (post AVC, pierderi de membre, etc.)

Aici sunt linkurile către paginile dedicate centrelor, pe care vă invităm să le vizitați și dacă aveți nevoie de ajutor în acest sens, să le solicitați cu încredere serviciile.