Proiecte

Asociația Smiles activează pe teritoriul județului Bihor de peste 18 ani. De-a lungul timpului, proiectele noastre au cunoscut o creștere semnificativă, pentru că întotdeauna am fost gata să găsim o soluție pentru orice problemă întâlnită. Inevitabil, au apărut mai multe direcții de dezvoltare a serviciilor sociale oferite, ceea ce a determinat și creșterea continuă a numărului de beneficiari și în egală măsură a specialiștilor angajați pentru a-i asista.

Inițial, proiectul de sprijinire a familiilor sărace a acordat ajutor doar familiilor aflate în nevoie, atât în Oradea cât și în alte localități ale județului Bihor. Efectuând însă vizite pe teren, am descoperit și nevoi specifice ale altor grupuri vulnerabile. Persoanele fără locuință sau vârstnici abandonați de familiile lor, grupuri etnice defavorizate sau persoane cu dizabilități. Astfel, pe parcursul anilor care au urmat, am inițiat și dezvoltat programe specializate, organizate pe teren sau în centrele proprii din Cihei, Tileagd, Gepiu, Oradea, Salonta și Mierlău. Aceste programe se adresează unei varietăți foarte largi de situații în care e nevoie de asistare socială, medicală, educațională, etc.