Cunoști pe cineva?

„Cunoști pe cineva?” este întrebarea cu care suntem pe buze ori de câte ori căutăm ceva. Așa începem și noi acest articol. Așa cum știți, din articolele precedente, am înaintat destul de mult cu lucrările la noul nostru centru din Cihei, lângă Oradea. Așadar, vrem să te întrebăm dacă nu cumva cunoști pe cineva care ar putea să dea o mână de ajutor în realizarea acestui vis frumos. Obișnuim să spunem că ar trebui să căutăm sprijin la „cei mari”, și da, acest articol este și pentru ei, pe site-ul nostru găsind diverse moduri de a ne sprijini proiectele.

Când facem referire la proiectele noastre ne gândim la fiecare comunitate de care avem grijă în măsura în care putem, pentru că așa cum susținem și în sloganul nostru, „Nu putem schimba lumea, dar putem schimba lumea cuiva”.

Mai jos te invităm să vizionezi filmulețul de prezentare (în limba engleză):

 

În final repetăm întrebarea: „Cunoști pe cineva?” și îți lansăm ție provocarea de a ne sprijini chiar și cu o distribuire a acestui articol către acel cineva pe care-l cunoști. Dacă însă, tu ești acela, ia legătura cu noi.

Dumnezeu să te binecuvânteze!

Lasă un comentariu