office@asociatiasmiles.ro
0259-318-052   0372-735-155

Noutăți de la Smiles, pentru 2022

Bine vă regăsim în noul an, sperăm că ați avut cu toții Sărbători liniștite și cu pace și că v-ați bucurat de timpul petrecut cu familia și prietenii voștri! A început un nou an și privim cu încredere înspre viitor, ne dorim ca limitările și restricțiile lui 2021 să devină istorie și să reintrăm în normalul de care e atâta nevoie! Deși sunt multe necunoscute ce ne stau în față, avem încredere că Domnul ne va purta biruitori și vom vedea purtarea lui de grijă și în lunile care urmează.

Ca de obicei, vom încerca să scriem din când în când câte un articol, pentru a vă povesti ce se mai întâmplă pe la Smiles. Știm că mulți ați dori să facem lucrul acesta cât mai frecvent, și noi am dori, sperăm să avem mai multe și mai bune ocazii pentru aceasta în 2022. Vă mulțumim din nou pentru că sunteți prieteni și susținători ai proiectelor noastre!

Azi am lansat oficial, chiar dacă se adresează în primul rând celor care ne urmăresc din Marea Britanie și Statele Unite, propunerea de sprijinire pentru un nou proiect deosebit, foarte semnificativ pentru îngrijirea rezidențială, Sunset House Centre. Puteți afla detalii, în limba engleză, aici. Construcția acestui centru, care va fi mai mare decât oricare altul pe care Asociația Smiles îl administrează acum, va fi o provocare din mai multe puncte de vedere, dar suntem încrezători că totul va decurge conform planurilor și că viitorii rezidenți vor putea beneficia de serviciile noastre din 2024-2025!

Desigur, vom posta aici update-uri despre evoluția acestui proiect.

Nu uitați, ne puteți contacta și intra în legătură cu noi oricând, prin email sau telefon!

Vă dorim tuturor un 2022 binecuvântat și plin de împliniri!

Lasă un comentariu