Abilitățile tale în slujirea creștină

slujirea crestina 2023Asociația Smiles oferă ocazia tuturor celor interesați să contribuie cu talentele și abilitățile lor în slujirea creștină. Este nevoie mai mult decât oricând de oameni dedicați și inspirați să trăiască un creștinism practic, simplu și eficient, care ilustrează învățătura Domnului Isus și care îi inspiră și ei pe alții să urmeze Calea.

Acești oameni pot face o diferență și pot influența destinul semenilor lor. Și tu poate că ești unul dintre ei! Dacă ai descoperit deja acest lucru, te invităm să ne contactezi, pentru că sunt oportunități de colaborare; dacă nu știi încă în ce fel ai putea sluji, haide să descoperim împreună! Trebuie să ne amintim vorbele Domnului, despre secerători – sunt puțini, iar secerișul e mare!

Poate crezi că ești un prea tânăr, prea timid, fără experiență și fără multe de oferit, când de fapt în tine se ascunde un viitor alergător de cursă lungă! Dacă nici măcar nu crezi că ești un secerător, dar simți că ai vrea să fii, trimite-ne un mesaj și hai să vedem în cel fel am putea sluji în același ogor!

Printre activitățile în care te-ai putea implica se găsesc programele pentru copii, programele de părtășie creștină pentru persoane vârstnice, programe de sprijin în beneficiul persoanelor și familiilor în nevoie, activități practice de sprijinire și încurajare. Acestea sunt doar câteva, dar mai sunt încă multe altele. Unele dintre acestea sunt activități permanente, altele se desfășoară mai ales pe perioada vacanțelor școlare. În orice caz, ele toate sunt oportunități de slujire.

Suntem siguri că ai vrea să știi mai multe – de aceea, te invităm să ne trimiți un mesaj, contactează-ne telefonic dacă vrei, hai să ne cunoaștem și să descoperim cum putem schimba lumea în 2023! Ok, poate nu chiar TOATĂ lumea, dar măcar lumea CUIVA!

Lasă un comentariu