office@asociatiasmiles.ro
0259-318-052   0372-735-155

Bucurie, daruri și colind

În ultimele zile, și de-altfel până în preajma Crăciunului, colindăm și împărțim daruri persoanelor și familiilor aflate pe lista noastră de sprijin, dar și multor altora de prin comunități pe care nu le-am vizitat înainte. Ne dorim ca bucuria Nașterii Domnului să fie întregită și în acest mod mai practic, prin care să ilustrăm concret faptul că Dumnezeu ne iubește! Nu doar că l-a trimis pe Fiul Său în lumea noastră pentru a ne aduce mântuirea, dar este interesat și de nevoile de zi cu zi pe care le avem, banale și neinteresante poate, dar cărora trebuie să le facem față! Așa că, un pachet special de Crăciun, un ”sac cu zâmbete”, o colindă și o urare sinceră, toate sunt parte din programul nostru de vizite, zilele acestea.

Ne-am bucurat și de prezența unei echipe de voluntari străini! Deși restricțiile impuse au făcut dificilă venirea lor, câțiva dintre prietenii noștri din Statele Unite și Marea Britanie au hotărât totuși să vină în vizită la Smiles, ei s-au alăturat echipei în deplasările pe teren. Ba unul dintre vizitatori, fiind o potrivire foarte bună, a întrat chiar în haina lui Moș Crăciun, spre marea satisfacție a copiilor și adulților din comunitate! Pentru el însuși experiența a fost una specială, ne-a promis că va mai veni și altădată de Crăciun, pentru că ”să fii Santa (n.t.: moșul) este senzațional!” Tot el a lansat și motto-ul sezonului, pe care ni-l însușim și îl transmitem mai departe: ”Moșul îl iubește pe Isus!”

Desigur, am vizitat și proiectele obișnuite ale Asociației Smiles, iar în zilele care urmează vom continua să ne întâlnim și cu alți beneficiari. Totul pentru a duce vestea cea bună a Nașterii Domnului!

Vă mulțumim și vouă celor care ne-ați urmărit și ne-ați scris în anul acesta, vă dorim și vouă Sărbători Fericite și sperăm ca într-adevăr anul care vine să fie unul mai fericit și mai lipsit de frământări! Bucurați-vă de familiile voastre, de cei dragi, de mese îmbelșugate și de bradul împodobit, dar mai ales de dragostea și bunătatea lui Dumnezeu!

 

 

Lasă un comentariu