office@asociatiasmiles.ro
0259-318-052   0372-735-155

COPs în 2019…

Ne gândim adesea cât de ciudat și imprevizibil este tot ce se întâmplă în jurul nostru, orice proiect sau acțiune este mereu sub imperiul pandemiei. Aproape nimic din ce ne propusesem pentru 2020 nu s-a putut realiza, în privința programelor de vară destinate copiilor, din cauza restricțiilor și a absenței echipelor de vizitatori. Suntem foarte dezamăgiți de această realitate, dar nicidecum descurajați! Domnul cunoaște toate lucrurile, iar dacă El a ales să permită această perioadă complicată, nu putem decât să ne încredem în voia Lui și să sperăm ca anul viitor vom recupera ce am pierdut în aceste luni.

Anul trecut, pe vremea asta, avea loc una dintre ultimele întâlniri cu copiii. I-am vizitat pe cei de la Țețchea, era in octombrie târziu, dar o vreme frumoasă și călduroasă. Îmi amintesc de biserica ce ne-a primit și cât de mulți copii s-au adunat pentru program! Deși obosiți după o zi de școală, cei care au venit au fost încântați de activitățile pe care le-am propus, iar la sfârșit țin minte că am mai fi putut zăbovi cu ei mult și bine, dacă nu ar fi trebuit să ajungem înapoi la ora 5. Ei bine, le-am promis că ne vom întoarce! Dar iată că în 2020 nu ne-am putut ține de cuvânt!

De fapt, în acest sens, am rămas datori multor copii, din multe sate ale județului. Probabil că pe unii nu-i vom mai găsi anul viitor, vor fi devenit adolescenți, liceeni… Dar sperăm din toată inima că pe alții, mulți, îi vom reîntâlni și vom putea reînnoi prietenia!

Vă îndemnăm și pe voi să vă rugați pentru acești copii, care au nevoie să înțeleagă dragostea lui Dumnezeu, să vă rugați ca prin vremuri dificile ca acestea, mesajul de speranță al Bibliei să ajungă la ei, la familiile lor și să le orienteze viețile către un viitor frumos, luminos, care nu poate fi furat nici măcar de pandemia aceasta nefericită!

Vă mulțumim tuturor!

Adi Matiș

Lasă un comentariu