office@asociatiasmiles.ro
0259-318-052   0372-735-155

Persoanele fără adăpost de la Centrul Gutemberg

După o perioadă lungă în care s-au derulat procedurile de licențiere a Centrului de zi Gutemberg al Direcției de Asistență Socială Oradea, iată că avem din nou ocazia să ne întâlnim cu persoanele care nu au o locuință a lor și sunt nevoite să apeleze la serviciile sociale disponibile pentru a nu rămâne vulnerabile frigului de afară.

Asociația Smiles are un parteneriat de lungă durată cu DASO, încă din 2011 când am inițiat Satul de Containere. Între timp, după ce am trecut prin ajustări necesare proiectului, am schimbat și modul de lucru, în sensul în care noi avem o implicare directă cu beneficiarii Centrului Gutemberg de câteva ori pe săptămână, însă partenerii și colegii noștri derulează programul de bază.

Suntem bucuroși de-altfel să putem aduce și noi o contribuție, sperăm importantă, în a-i ajuta pe acești oameni să-și descopere poate resurse de-a depăși situația de criză prin care trec sau în orice caz, ne dorim să fim o încurajare prin prezența noastră la Centru și prin interacțiunea pe care o putem avea unii cu alții.

Lasă un comentariu