Sprijin pentru zile grele

Dragi prieteni,

Traversăm o perioadă foarte complicată, cei mai mulți suntem preocupați mai ales de starea de sănătate – încercăm să ne protejăm de virusul dement! Unii sunt îngrijorați cu privire la rezerva de alimente din debara, alții se asigură că au litri de dezinfectant pe-aproape. Desigur, și măștile sunt la mare modă.

Mai sunt însă și familii și persoane singure care nu pot decât să se roage și să spere că nu-i va găsi ”gripa”. Cei mai mulți sunt resemnați și admit că așteaptă să vadă ce va fi și cam atât… Unii nu înțeleg gravitatea situației, alții se înspăimântă peste măsură… Totuși, nici unii nici alții nu au prea multe opțiuni.

Am vizitat și zilele acestea beneficiari ai programului nostru de asistență pe teren. Am pregătit pentru ei pachete de alimente, vom continua să mergem și în zilele următoare pe teren să-i vizităm, cât se va mai putea circula fără restricții majore.

Vă invităm și pe voi, acolo unde sunteți fiecare, să întindeți o mână de ajutor celor în nevoie, care vă sunt pe-aproape. Acum sunt zile în care să ne gândim la noi și la ai noștri, dar să nu-i uităm nici pe ceilalți… Sunt totuși atât de mulți cei care au prea puține resurse proprii pentru a traversa cu bine acest asediu…

Faceți-vă timp și fiți disponibili cât puteți pentru cei ce au nevoie! Și nu uitați în același timp să fiți precauți, înțelepți! Iar în rest… stați în casă!