Tinerii din Gepiu în tabără la Dezna

În această perioadă a anului, taberele de vară sunt locul potrivit pentru a-ți face noi amintiri și a-ți petrece timpul alături de prieteni. Asta au făcut și tinerii de la Gepiu la începutul lunii august.

Drumeția până sus la cetate a fost interesantă pentru că am avut vreme foarte bună, dar mai ales pentru că de acolo de sus, cu puțină atenție, se poate vedea tabăra.

Jocurile, competițiile și toboganul cu spumă au completat timpul petrecut în a învăța lucruri noi din Biblie despre oameni ca Naaman sau Lazăr, Maria și Marta, iar motto-ul taberei a fost „O sigură cale!”, împreună cu spusele Domnului Isus: „… Eu sunt Calea, Adevărul și Viața”.

„Focul închinării”, nicidecum cel al lepădării a fost cel care a încălzit atmosfera în ultima seară a taberei, alături de cântări, chitară și gânduri bune, iar bezelele între biscuiți după ce au trecut puțin prin foc, ne-au bucurat papilele gustative.

Mulțumim încă o dată celor care a făcut posibilă această tabără pentru tinerii din Gepiu care încă sunt sau au fost parte a programului din cadrul Centrului De Zi.

Fiți binecuvântați.

Lasă un comentariu