office@asociatiasmiles.ro
0259-318-052   0372-735-155

Vizite pe teren

Proiectul nostru de asistare socială în teritoriu încearcă de fiecare dată să ajungă la cei care au nevoie de ajutor, în mai multe din localitățile județului Bihor. De curând, am întâlnit câteva persoane noi ce au solicitat într-un fel sau altul sprijinul nostru. Pentru că niciodată nu este ușor să numim o singură cauză a problemelor pe care le întâmpină, în discuțiile cu potențialii beneficiari ai serviciilor noastre încercăm să înțelegem care sunt acele aspecte ce pot cu adevărat să facă diferența pentru ei.

Ruben, din Oradea, este unul dintre aceștia. El are nevoie de un loc unde să se mute, după ce a locuit în condiții foarte dificile, pe toată perioada sezonului rece. L-am vizitat și am apreciat faptul că, în ciuda atât de evidentelor lipsuri, nu și-a pierdut entuziasmul și speranțele. Ruben a crescut la orfelinat, acum ar avea nevoie de cineva care să îl ajute să-și administreze puținele resurse și să îi ofere o locuință.

Un alt domn din Oradea, Farcaș, are nevoie de sprijin material, pachetul de alimente pe care i l-am oferit a fost o foarte binevenită schimbare în rutina de zi cu zi. El muncește cât poate, dar sănătatea și vârsta dânsului nu îi mai permit să muncească suficient pentru a putea acoperi toate nevoile. Sperăm să reușim identificarea unor resurse pentru a-l ajuta.

Lasă un comentariu