Când trebuie… o iei de la ZERO!

În general, munca noastră ne aduce în atenție multe situații complicate și nici unul dintre noi nu poate rămâne indiferent față de poveștile de viață pe care le descoperim! În mod deosebit, ținând cont de evoluția conflictului din apropierea țării noastre, am întrat în contact cu numeroase familii din Ucraina, persoane refugiate din calea războiului. Am mai pomenit despre aceste familii și suferințele prin care trebuie să treacă.  Suntem puși inevitabil în fața unor decizii cu privire la tipul de sprijin pe care îl acordăm, pentru că nevoile sunt diferite, dorințele și scopurile diferite, modul de interacțiune diferit.

În orice caz, situația celor pe care îi ajutăm într-un fel sau altul, ne pune de multe ori pe gânduri:

Ce am făcut noi, majoritatea, care avem un trai decent și nu trebuie să ne frământăm pentru siguranța zilei de mâine, să merităm toate cele bune, în timp ce sunt mulți alții pe lângă noi atât de împovărați cu necazuri și probleme? 

Poate ți-ai pus și tu astfel de întrebări… Și poate ajungi să realizezi că Dumnezeu te-a binecuvântat pe tine ca și tu să îi poți binecuvânta pe alții din ce ai, atunci când e momentul.

În acest sens, îți aducem în atenție, familia din imagine. Ei vor locui pentru o perioadă într-una din casele noastre, dar care are nevoie de reparații precum și de dotări diverse (electrocasnice, mobilier, etc) dat fiind că nu a locuit nimeni în ea de vreo 2 ani. E vorba despre o familie de trei copii și părinții lor, care, din cauza războiului din Ucraina, a trebuit să-și părăsească locul și să o ia de la zero în altă parte, pentru a doua oară în viață de-altfel, după cum ne-au spus).

Știm bine că Dumnezeu are oameni cu inimă mare peste tot, așa că dacă ești unul dintre ei, dacă poți da o mână de ajutor, contactează-ne scriindu-ne un mesaj sau sună-ne la numărul de telefon: 0259318052.

Fiți binecuvântați!

 

Lasă un comentariu