cu toți mușchii mei header

„Cu toți mușchii mei” despre Dumnezeu

„Cu toți mușchii mei” este exprimarea sinceră a unui copil care a participat în aceste zile la programul nostru de școală biblică de vacanță.

După cum știți, în cadrul acestor programe, prezentăm vestea bună a dragostei lui Dumnezeu pentru noi oamenii, pe înțelesul copiilor.

Zilele acestea am fost la Cefa, iar câțiva din copiii comunității ne-au așteptat la Biserica Penticostală din localitate, fiind sprijiniți în acest sens de frații din biserică.

Momentul de aur al timpului nostru petrecut alături de copii a fost sceneta cu „Bunul Samaritean” pregătită de prietenii noștri din Marea Britanie, dar și cântecele cu semne și versetul de memorat.

Iată versetul de memorat:

„Să iubeşti pe Domnul Dumnezeul tău cu toată inima ta, cu tot sufletul tău, cu toată puterea ta şi cu tot cugetul tău şi pe aproapele tău ca pe tine însuţi.”

De aici vine și titlul articolului. Memorând versetul cu ajutorul semnelor, unul dintre copii a zis „cu toți mușchii mei” în loc de „cu toată puterea ta”. Un alt copil ne-a spus că nu credea că va fi așa de distractiv.

La momentul pauzei, când credeam că noi vom îndulci copiii cu un croasant și suc, am fost surprinși de gazdele noastre care au pregătit niște sandviciuri delicioase și au adus și suc.

Premierea copiilor a încheiat programul nostru, iar copiii și-au exprimat dorința de a mai veni la ei și cu altă ocazie.

În final punem niște poze, să vedeți cum a fost:

Vă mulțumim!

Lasă un comentariu