O zi specială pentru copiii ucrainieni

Așa cum am mai pomenit aici, Asociația Smiles s-a implicat în mai multe acțiuni de sprijinire a refugiaților ucrainieni, unele dintre acestea fiind desfășurate în colaborare cu alți colegi, de la alte organizații, pe toți adunându-ne împreună dorința de a le face mai ușoară acestor semeni ai noștri suferința despărțirii de cei dragi!

În mod deosebit, sâmbătă 4 iunie, a fost organizată la Centrul pentru Refugiați de la Oradea Shopping City o petrecere specială pentru copiii ucrainieni. Au fost multe momente foarte antrenante și apreciate de către cei mici, program muzical, pictură pe perete, ateliere de artă, expoziție de arahnide, spectacol de muzică și program de zumba! Toate însoțite de voie bună, zâmbete, jocuri și veselie! Invitații și voluntarii centrului s-au bucurat de un prânz gustos, de gustări, cafea, sucuri, iar momentul de final a fost însoțit și de apariția nu a unuia, ci a două torturi!

Mulțumim tuturor celor care au contribuit la desfășurarea evenimentului și care i-au sprijinit direct pe refugiați, în cadrul centrului, pe toată perioada de activitate!

De asemenea, Asociația Smiles mulțumește și voluntarilor străini care au ajutat, grupurilor din Anglia, America, Scoția și Irlanda! Apreciem implicarea tuturor și sperăm că vom putea, și cu alte ocazii, să aducem împreună bucurie, veselie și speranță în sufletele celor de lângă noi!

Aici am postat și un scurt clip de la eveniment.

Lasă un comentariu