echipa de voluntari Smiles

Activități de vară

Echipa Asociației Smiles este întotdeauna preocupată să ofere servicii de asistență pentru cei aflați în nevoie, în cel mai bun mod, în fiecare zi! Ea este formată din lucrători implicați în diversele programe ale organizației noastre, fiecare având specificul său. Cei care sunt implicați în proiectul de sprijinire al persoanelor vârstnice și a celor dependente de exemplu, prin centrele noastre rezidențiale, oferă asistență 24 de ore pe zi beneficiarilor, pentru a se asigura că nu le lipsește nimic acestora! La fel, colegii din programul de outreach – lucrare creștină, sunt pe teren în fiecare zi, interacționând cu oamenii, sprijinindu-i și încercând să îi ajute într-o direcție bună.

În luna iunie am avut ocazia să facem disponibile celor interesați și programele noastre sezoniere – COPs (Children Outreach Programmes) și tabăra de la Dezna. Acestea sunt de altfel foarte îndrăgite de copii și tineri și ne-am bucurat foarte mult de prezența semnificativă a acestora la prezentările pe care le-am susținut. Vizitele de prin satele județului au însemnat tot atâtea ocazii pentru mulți copii de a învăța câteva lucruri pe care este bine să le cunoască despre Dumnezeu, dar mai ales faptul că El ne iubește foarte mult pe fiecare și dorește ce este mai bun pentru noi toți!

Am continuat să vizităm și numeroase persoane nevoiașe, familii aflate deja în programele noastre de sprijin sau familii noi, persoanele fără adăpost, persoane singure sau grupuri din comunități defavorizate. De asemenea, am continuat lucrările la ridicarea unei case pentru o familie din Mierlău și am început renovarea unei locuințe, toate acestea cu ajutorul echipelor de voluntari care ne-au vizitat în luna iunie.

Vă mulțumim tuturor pentru sprijinul acordat, fie prin rugăciunile voastre, fie prin contribuții financiare! Apreciem și dăruirea și generozitatea celor care au hotărât să se implice voluntar în munca noastră, tuturor vă dorim zile frumoase și călduroase, nu doar pe dinafară, cât mai ales în suflet! Fiți binecuvântați!

 

Lasă un comentariu