Luna… cuptorului!

Săptămânile de arșiță din iulie nu ne-au ținut departe de beneficiarii noștri, chiar dacă tuturor ne-a fost greu să ne mobilizăm, privind la termometre… Am avut și vizitatori din străinătate, voluntari pe a căror bunăvoință ne bazăm întotdeauna când vine vorba de a-i sprijini pe cei în nevoie!

Am avut multe drumuri de făcut, fie prin comunitățile unde lucrăm, fie prin locuri noi, mai ales cu programele speciale pentru copii – lecțiile biblice de vacanță înseamnă pentru noi o ocazie excelentă de a ne întâlni cu vechi prieteni și de-a ne face alții noi. În acest sezon de vară am vizitat deja mai multe grupuri din Oradea, Fughiu, Lăzăreni, Hidișel de Tinca, Livada, Corbești, Orvișele, pentru a pomeni doar câteva. Iar în săptămânile lui august vor mai fi și alte locuri prin care vom ajunge.

Desigur, am continuat vizitele pe la familii – pachete cu alimente, medicamente, diverse alte produse, toate au fost primite cu bucurie de către acestea. Noi ne-am bucurat la rândul nostru să putem face ceva pentru cei care trec prin perioade dificile, iar în contextul actual cu siguranță sunt foarte mulți în această situație.

Astfel, activitățile noastre de asistență au continuat și vor continua ca de obicei, iar vremea vacanței nu înseamnă automat o pauză; totuși, vă dorim tuturor să aveți o vară frumoasă și să faceți bine și voi celor din jur, cât vă stă în putere! Toate cele bune!

Lasă un comentariu