Ce s-a mai întâmplat pe la Smiles…

Bine v-am regăsit, dragi prieteni!

Sezonul de vară a fost bogat în evenimente la Asociația Smiles, chiar dacă multe activități au fost restricționate din cauza pandemiei și a limitărilor impuse de normele de siguranță. Am continuat să ne întâlnim totuși cu oamenii, să mergem în vizite pe teren, să îi încurajăm și să-i sprijinim, să le ascultăm ofurile și să încercăm diverse soluții pentru problemele lor. Obișnuitul extraordinar, rutina specială de zi cu zi!

În centrele rezidențiale, lunile care au trecut au însemnat o reintrare în normal, după o perioadă dificilă și plină de provocări. Inevitabil, preocuparea esențială a fost pentru păstrarea unor măsuri cât mai adecvate în vederea prevenirii oricăror complicații de aspect medical și mulțumim Domnului că vara a trecut cu bine. Ne așteptăm la un sezon de toamnă-iarnă ceva mai solicitant, dar echipa noastră va încerca, la fel ca oricând altădată, să facă totul pentru confortul și siguranța rezidenților noștri. Puteți afla mai multe detalii de pe site-ul dedicat al centrelor rezidențiale Smiles.

 

În proiectul de lucrare creștină, am continuat misiunea noastră de a-L mărturisi pe Domnul și de a-i încuraja pe oameni să Îl urmeze, prin înțelegerea și aplicarea în practică a învățăturilor Bibliei. Concret, am organizat mai multe întâlniri cu copiii, prin programul COPs, am vizitat numeroase familii nevoiașe și am încercat să le demonstrăm în mod direct ce înseamnă dragostea lui Dumnezeu, am întâlnit tineri în grupuri mici și am continuat vizitele la Satul de Containere din Oradea.

În mod deosebit ne-am bucurat să putem fi din nou gazda unor grupuri de tineri și copiii la tabăra de la Dezna. După ce anul trecut am suspendat în mare parte orice activitate la Centru, în această vacanță de vară am avut ocazia să primim musafiri din Arad și Bihor, în mai multe serii. A fost cu adevărat o binecuvântare să îi avem cu noi pe acești minunați tineri și pe liderii lor, am fost noi înșine încurajați să vedem interesul lor pentru echipare și ucenicizare – am avut o frumoasă părtășie cu adevărat!

 

La fel, după multe luni fără vizitatori din afară, am putut primi în sfârșit câteva echipe de voluntari din Marea Britanie și Statele Unite. Acești inimoși „misionari practici” au venit să dea o mînă de ajutor activităților noastre și ne bucurăm că timpul petrecut aici în România a fost nu doar plăcut, dar și util! Le mulțumim și îi așteptăm din nou!

 

Am dorit, pe scurt, să vă spunem și vouă ce s-a mai întâmplat pe la Smiles – dar sunt atât de multe alte detalii pe care le puteți afla, dacă ați vrea să ne cunoașteți mai îndeaproape. Vă invităm cu drag să ne contactați și să ne întrebați ce vreți voi! 🙂 Și vom fi bucuroși să împărtășim pe orice subiect!

Vă mulțumim pentru vizita pe site și vă dorim multe binecuvântări de la Domnul!

 

Lasă un comentariu