Conferința pentru lideri de la Dezna

Am avut bucuria să găzduim prima conferință organizată de către pilonul de Outreach al Asociației Smiles, la Centrul de Misiune Dezna, unde am avut invitați atât tineri mai recent implicați în lucrare, cât și frați cu multă vechime în câmpul Evangheliei; pentru toți a fost o ocazie excelentă de a ne cunoaște, a împărtăși din experiențele personale și a descoperi căi inedite prin care Domnul poate atinge sufletele oamenilor!

Ghita Mocan - conferință lideri Dezna SmilesVorbitorul invitat, fratele profesor pastor Ghiță Mocan, a susținut trei expuneri privitoare la nevoile, disciplinele si vocațiile spirituale, în contextul necesității de implicare a fiecăruia în lucrarea bisericii; totuși, dincolo de o simplă „îmbunătățire” a ceea ce știm deja, se impune și o abordare nouă, îndrăzneață, care să ne apropie mai mult de valorile creștinismului clasic, a solemnității procedurale bisericești, a redescoperirii frumuseții trării cu Cristos! Este necesară o reformă, atât personală cât și a întregii congregații, care să ne dea tuturor o identitate mai clară, o mai puternică încredințare asupra menirii pe care o avem, o dedicare mai profundă pentru slujire! Mai nou nu înseamnă întotdeauna mai bun, dar o viziune proaspătă este întotdeauna esențială. Biserica secolului XXI are nevoie de o redescoperire a rădăcinilor sale!

Credem că fiecare participant a fost binecuvântat cu un timp folositor la Dezna! Vă așteptăm pe toți și la celelalte conferințe programate pentru următoarele luni. Vă reamintim că în luna martie va avea loc o conferință pentru surori, pe care o vom detalia în curând, iar în luna aprilie îi așteptăm pe cei mai tineri pentru o conferință special dedicată lor.

Tuturor vă dorim mult har și călăuzire!

1 Response

  1. Pingback : Conferință creștină pentru femei: „Frumoasa și bestia”

Lasă un comentariu