Conferințe creștine în 2023

Asociația Smiles va organiza o serie de conferințe în 2023, pentru edificarea și încurajarea creștinilor interesați de creșterea lor spirituală, prin proiectul de Lucrare Creștină pe care îl desfășoară. Găzduite la Centrul de Misiune din Dezna al organizației noastre, din județul Arad, aceste conferințe deschid oportunitatea pentru părtășie, rugăciune, informare și echipare atât celor care sunt implicați în slujire, cât și celor ce simt această chemare pentru viitor.

Prima conferință din această serie va avea loc la sfârșitul lunii februarie, avându-l ca invitat pe pastorul Ghiță Mocan, iar tema prezentată va fi „Relevanța Bisericii în secolul XXI”. Vom discuta mai ales aspecte practice, răspunsuri pentru evoluția actuală a bisericii și cu siguranță pentru provocările cu privire la viitorul ei. Scopul acestei conferințe este de-a contempla într-un mod pro-activ nevoia de implicare a liderilor locali și de-a le oferi acestora direcții de creștere spirituală, în acord cu Cuvântul Domnului și cu nevoile specifice ale fiecărei biserici în parte.

Celelalte conferințe vor fi anunțate ulterior, fiecare având un public țintă bine definit – în luna martie vom avea o conferință pentru femei, iar în luna aprilie o conferință unde ne vom adresa specific tineretului din biserică. Detaliile vor fi postate la momentul potrivit, urmăriți-ne și vă vom ține la curent!

Vă invităm cu mult drag să participați, informații detaliate puteți obține la telefon 0734-225-549 sau scriindu-ne un email la info@asociatiasmiles.ro. Echipa proiectului de Lucrare Creștină al Asociației Smiles va fi încântată să intre în legătură cu voi și să ne cunoaștem, pentru ca împreună să fim o încurajare unii pentru alții, cu toții lucrători în via Domnului!
conferințe creștine Smiles în 2023

Lasă un comentariu