Servicii sociale acordate în comunitate – 2024

servicii sociale pliant 2024Servicii sociale acordate în comunitate face parte din activitățile noastre desfășurate în județul Bihor. Practic, acest proiect al Asociației Smiles, pe lângă altele, este un program care se adresează persoanelor defavorizate, prin oferirea unui ansamblu de măsuri și acțiuni realizate pentru a răspunde nevoilor sociale individuale, familiale sau de grup, în vederea prevenirii și depășirii unor situații de dificultate, în scopul creșterii calității vieții. Acest serviciu este oferit în parteneriat cu serviciile sociale ale autorităților locale din fiecare comunitate de beneficiari, asigurând respectarea confidențialității datelor privitoare la rasă, naționalitate, etnie, religie sau alte date cu caracter privat.

Scopul serviciilor sociale acordate în comunitate este acela de a sprijini persoanele în nevoie să depășească condițiile de dificultate, prin informare, consiliere și suport social.

Dorim să vă punem la dispoziție încă de la începutul anului și pliantul informativ pentru acest an, cu privire la acest serviciu, în format pdf, încurajându-vă atât să ne semnalați situații de risc care se pot încadra în oferirea acestui serviciu, cât și sprijinirea efectivă a proiectului. Așadar, nu ezitați să luați legătura cu noi în ambele situații.

Fiți binecuvântare și binecuvântați!

 

Lasă un comentariu