studenti profesori SUA translatori-Smiles

Studenți și profesori din Statele Unite

studenti profesori SUA translatori-SmilesÎn perioada 24 iulie – 5 august 2023, vom avea cu noi o echipă de studenți, masteranzi, doctoranzi și profesori specializați în consiliere, psiho-terapie și training profesional, din Statele Unite, de la Divine Mercy University.

Ei vor susține ședințe de consiliere cu beneficiari ai programelor Asociației Smiles, dar și ai altor organizații, de asemenea vor susține și prezentări de formare profesională, utile colegilor care sunt implicați în programe de asistență socială.

Pentru acest scop, căutăm translatori din limba engleză în limba română, fie studenți la psihologie cunoscători ai limbii engleze, fie orice alte persoane cu abilități în acest sens și cu interes pentru domeniul psihologiei aplicate.

Vă rugăm să ne scrieți un email, dacă sunteți interesați în această oportunitate, va fi cu adevărat o ocazie excelentă de a interacționa cu profesioniști dar și cu tineri studenți din Statele Unite, un schimb cultural și inter-personal ce va rămâne cu adevărat o amintire specială a anului 2023!

info@asociatiasmiles.ro
0359-318-052

Lasă un comentariu