Vino în echipa Smiles!

Vino în echipa Smiles! – aceasta este provocarea noastră acum pentru cei care încearcă să-și găsească locul în lucrare. Citește mai departe să vezi la ce ne-am gândit.

Ca de obicei, la început de an, facem planuri și strategii! 🙂

Planul nostru este să găsim oamenii potriviți care să devină parte a strategiei noastre – la Asociația Smiles suntem întotdeauna în căutarea unor noi colegi care îmbrățișează viziunea de-a schimba în bine viața semenilor noștri, fie că este vorba de persoane sau familii ce trec prin dificultăți de tot felul, fie că e vorba despre copiii și tinerii care caută modele și resurse pentru viitorul lor! Orice situație am întâlni, atunci când e nevoie de ajutor, suntem gata să vedem ce putem face! Iar o echipă mai mare poate acoperi mai mult! De aceea, iată o nouă oportunitate de implicare pentru tine!

Dacă ești interesat și simți că ai vocația de-a face ceva pentru oameni, vrei să ajuți și vrei să faci o diferență în viața lor, indiferent de calificarea ta, ai ocazia să devii parte a echipei noastre! Condiția esențială este să vrei să te implici. Ești interesat în asistența socială? Consiliere? Tabără pentru copii și tineret? Educațional?

vino în echipa SmilesÎn funcție de calificarea ta profesională, experința pe care o ai și abilitățile tale, putem descoperi împreună modalitățile cele mai potrivite de-a-ți aduce contribuția la o lucrare creștină ce a avut deja impact în viața multor oameni din județul Bihor, familii sau persoane individuale a căror viață a fost influențată semnificativ de implicarea echipa Smiles, de-a lungul anilor. Valorile tale creștine se pot concretiza în aspecte foarte practice în munca de asistență socială, de educare și consiliere, de îndrumare, prin servicii acordate tuturor categoriilor de vârstă și adesea independent de condiția socială.

Pentru că probabil sunt multe detalii pe care ai vrea să le înțelegi mai bine, te invităm să ne scrii și să ne întrebi. Nici o întrebare nu este prea dificilă! 🙂

Contactează-ne la info@asociatiasmiles.ro sau la telefon 0259318052.

Așteptăm cu mult interes să iei legătura cu noi și îți dorim succes în slujirea ta!

3 Responses

Lasă un comentariu