Lărgim echipa din nou!

Nu cu mult timp în urmă am postat despre oportunitatea de angajare pentru cei care și-ar dori să facă parte din echipa noastră de Outreach – lucrare creștină. Am primit mai multe CV-uri, dintre care am ales trei. Timp de trei luni am lucrat împreună cu noii colegi și am explorat diverse aspecte ale slujirii, iar ulterior unul dintre ei a decis să continue și pe mai departe, ceea ce desigur ne încântă și ne încurajează.

Deși inițial am avut un singur post disponibil, cele trei luni ne-au arătat că de fapt este nevoie de cât mai mulți lucrători pentru un proiect atât de cuprinzător, astfel că, iată, lansăm din nou anunțul de angajare, de data aceasta ceva mai țintit – căutăm una sau mai multe persoane care să simtă chemarea Domnului pentru lucrarea cu copiii și tinerii care provin din medii defavorizate.

Ce înseamnă asta mai exact? Ei bine, poate însemna aproape orice îți imaginezi – de la alfabetizare și program de afterschool la programe de școală biblică de vacanță și tabere creștine, consiliere și mentoring, sprijin pentru familii, etc. Scopul este acela de-a-i ajuta pe cei tineri să pornească cu dreptul în viață și să știe că nu sunt niciodată singuri – noi, dar mai ales Dumnezeu, le este alături și dorește ce e mai bun pentru ei!

Dacă ești interesat și simți că Dumnezeu te cheamă la o astfel de slujire, nu ezita să ne contactezi! Poți suna la telefon 0259-318-052 sau ne poți trimite un email la office@asociatiasmiles.ro pentru orice întrebări ai avea sau pentru a depune un CV. Ne-am bucura să devenim colegi și parteneri de lucrare, pentru că, țineți minte versetul, „mare este secerișul…”

Te așteptăm!

Lasă un comentariu