office@asociatiasmiles.ro
0259-318-052   0372-735-155

Botez la Mierlău

Așa cum probabil cei mai mulți dintre voi știți, Asociația Smiles are o puternică orientare către misiunea creștină. Având la bază convingerea că fiecare om are nevoie de o relație reală cu Dumnezeu, proiectul nostru de misiune creștină promovează și susține interesul beneficiarilor noștri pentru o schimbare radicală a vieții lor, prin acceptarea Domnului Isus Cristos ca Mântuitor personal.

Fără să intrăm în nici un fel de dispute teologice, noi credem că este necesar ca această decizie să aibă loc atunci când cel în cauză înțelege semnificația și importanța ei. Astfel, atunci când cineva își exprimă dorința de a-L urma pe Cristos, ajutăm acea persoană să parcurgă pașii necesari pentru a dobândi, după învățătura Bibliei, „frumosul nume” de creștin!

Noi considerăm botezul în apă ca fiind o foarte importantă mărturie publică în acest sens. Este de folos pentru toată lumea ca un serviciu de botez creștin să fie public, pentru că în acest fel reafirmăm convingerile noastre și le declarăm în mod deschis, astfel încât aceasta să devină o încurajare pentru oricine își dorește să devină, la rândul lui, urmaș al lui Cristos.

Pe data de 2 august am avut un astfel de serviciu de botez în localitatea Mierlău. Au fost trei candidați la botez, care au mărturisit credința lor în Isus Cristos și au fost botezați astfel în apă. Ramona, Simona si Mugurel au declarat public că viața lor aparține de-acum Domnului!

Ne bucurăm pentru ei, pentru hotărârea pe care au luat-o și le dorim să nu piardă nici una din binecuvântările pe care Dumnezeu le are pentru ei în fiecare zi! Le suntem alături și ne rugăm ca protecția divină să fie mereu asupra lor, iar prin viața trăită aproape de Domnul, ei înșiși să devină un exemplu pentru cei din jur!

Să ne aducem aminte ce scrie Apostolul Pavel în Romani 8:37: „…în toate aceste lucruri noi suntem mai mult decât biruitori, prin Acela care ne-a iubit.” Amin!

Lasă un comentariu