Căutăm colegi noi!

Iată că primele săptămâni din acest an au trecut aproape pe neobservate – au fost numeroase detalii de pus la punct cu privire la strategia de lucru pe termen mediu și lung a Asociației Smiles, iar cei care ați vizitat site-ul nostru de curând, ați putut vedea și câteva schimbări în paginile acestuia. Cele patru arii mari de activitate ale organizației noastre au fost ”recunoscute” oficial, puteți găsi detalii aici.

În această postare însă aș dori să lansez o provocare la slujire – căutăm colegi noi care să se alăture eforturilor echipei pentru a-l împărtăși pe Cristos cu cei de lângă noi! 

Despre ce este vorba?

Proiectul de Lucrare creștină este menit să organizeze și să implementeze diferite activități cu scopul de a-i încuraja pe oameni să îl caute și să îl urmeze pe Cristos. Fiind parte din identitatea noastră de creștini, această dorință este tot odată și o afirmare a convingerii că dragostea lui Dumnezeu, arătată prin Isus Cristos, este oferită tuturor. Dacă experiența personală cu Cristos este îmi este benefică mie, prin urmare nu am nici un motiv să cred că ar putea fi altfel decât benefică pentru toți oamenii –  astfel, ca parte a mărturiei personale, voi încerca să împărtășesc cu cât mai mulți oameni Evanghelia (= veste bună)!

Așa că acest proiect înseamnă, în esență, promovarea valorilor și convingerilor creștine, desigur cu respectarea deplină a dreptului de a celor cărora ne adresăm de-a cântări singuri despre ce este vorba.

Pentru susținerea activităților proiectului, avem nevoie de oameni doritori să slujească Domnului! Aceste activități se adresează copiilor, adulților și familiilor și sunt extinse în mai multe direcții, așa cum puteți citi în pagina dedicată – asta înseamnă că cei care doresc să devină parte a echipei noastre trebuie să aibă nu doar dorința de-a sluji, dar și un set de abilități personale și cunoștințe specifice în domeniul lucrării creștine. Nu mă refer în primul rând la pregătirea academică, ci la capacitatea de-a interacționa constructiv cu un auditoriu, de-a comunica ușor cu copiii, de-a le câștigă și păstra atenția, etc. În privința lucrării cu persoanele adulte, aici ne referim atât la abilitatea de a comunica, cât și la disponibilitatea de a ajuta material (ca reprezentant al organizației) – încercăm să aplicăm în practică ce înseamnă dragostea creștină!

Așadar, căutăm pentru angajare persoane care împărtășesc credința creștină, vor să fie împlicați în slujire, au abilitățile necesare și simt chemarea Domnului! Pentru a face clar și acest aspect, nu facem discriminare între diversele denominațiuni creștine, contează dorința de implicare și abilitățile practice. Dacă acestea sunt însoțite de o diplomă de specialitate (teologie, etc.) care atestă atât interesul cât și pregătirea, cu atât mai bine, dar nu este un aspect esențial.

Dacă ești interesat, contactează-ne și vei primi desigur mai multe informații. Te rugăm să ne scrii pe office@asociatiasmiles.ro sau mai bine, dă-ne un telefon să ne auzim!

Asociația Smiles: 0250-318-052

Ca o ultimă notă, aceste poziții presupun un program normal de lucru de 8 ore pe zi. Dacă ai dori să te implici, dar nu ai posibilitatea sau nevoia unui astfel de angajament, poți oricând să ne contactezi pentru a deveni voluntar în programele noastre. Îi primim cu mare drag pe cei ce vor să se implice, mai ales în programele de vară cu copiii, iar bucuria interacțiunii cu aceștia este o recompensă fenomenală!

Vă așteptăm cu interes! Contactați-ne pentru detalii, Domnul să vă binecuvânteze pe toți!

Adi Matiș, director Programe Outreach

Lasă un comentariu